ZCash kursutvikling


ZCash har fått mer fokus siste tiden og dette kan være med å påvirke ZCash kursutvikling. Spesielt er det samarbeid med banker som JPMorgan som kan gi et løft til ZCash kursen. På tross av at ZCash tilbyr anonymitet har de klart å få innpass hos myndighetene i USA og det er også noe som kan løfte ZCash kursutvikling. Det kan gjøre det til en god investering å kjøpe ZCash. ZCash kursutvikling er en av våre mange realtids kryptovalutakurser.

ZCash kurs på mobil

Med en mobil app for kryptovaluta fra IQ Option har du tilgang til gratis realtidskurs på ZCash og 12 andre kryptovalutaer. Mobilappen finnes for både iOS og Android, og du kan også laste ned IQ Option program for pc og mac slik at du har rask tilgang til ZCash kursen. Følg denne fremgangsmåten for å registrere deg gratis og få ZCash kurs på mobil:

  • Gå til iqoption.com
  • Åpne en gratis konto
  • Last ned mobil app for Zcash kurs

Generell risiko advarsel: De finansielle tjenester som tilbys av denne nettsiden har en høy grad av risiko og kan resultere i tap av alle dine eiendeler. Du bør aldri investere penger som du ikke har råd til å miste.

Hva er ZCash

ZCash har som bitcoin et begrenset opplag på 21 millioner, men tilbyr en større grad av anonymitet. Hvor anonyme transaksjonsdetaljene skal være kan også velges av brukerne, noe som gjør at ZCash har klart å få en viss aksept hos myndigheter etter at Zooko Wilcox O’Hearn har hatt møter og forklart hvrdan ZCash virker. Zerocoin protokollen la grunnlaget og ble videreutviklet til Zerocash systemet. ZCash ble igjen utviklet fra Zerocoin i 2016.

Nyheter og teknisk analyse av ZCash

At JPMorgan har startet et samarbeid med ZCash er en viktig milepæl for ZCash utvikling. Og det er heller ikke helt umulig at det kommer flere samarbeid i tiden som kommer. Dette er noe vi følger med på og legger ut under nyheter om ZCash. Videre er ZCash en an de kryptovalutaene vi regelmessig analyserer. Med teknisk analyse av ZCash kan du se hvor ZCash kursen kan bevege seg.