Stellar kursutvikling

  • Få opptil 200 kr gratis bitcoin
  • Norsk kryptobørs
  • Registrert hos Finanstilsynet


Blant mer tradisjonelle investorer som også investerer i kryptovaluta er Stellar populær. Det er noe som kan gi god Stellar kursutvikling og gode muligheter for å kjøpe Stellar. Stellar kursen korrelerer ofte godt med andre kryptovaluta kurser.I tillegg er det ofte nyheter som løfter Stellar kursen. Stellar har et samarbeid med IBM og flere samarbeid med etablerte aktører kan gi løft for kursutvikling Stellar.

Stellar kurs på mobil

Stort sett alle har en smarttelefon, men det er langt fra alle som har en krypto mobilapp med realtidskurser for kryptovaluta. Dersom du registrerer deg på eToro kan du laste ned en gratis app med kursutvikling Stellar, sammen med realtidskurs for 18 andre kryptovaluta. Følg denne fremgangsmåten for å få Stellar kursen på mobil:

  • Gå til etoro.com
  • Åpne en gratis konto
  • Last ned mobil app for Stellar kurs

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Hva er Stellar

Stellar er et program for å veksle penger som ble lansert i 2014. Det er allerede godt utbredt i en del utviklingsland hvor innbyggerne mangler bankkonto, men har mobiltelefon. Selve kryptovalutaen heter Lumens eller XLM, men blir ofte kalt Stellar. Stellar ble opprinnelig lansert med teknologi fra Ripple, men Joyce Kim, som er grunnlegger sammen med Jed McCaleb, mente det var mulig å forbedre den.

Nyheter og teknisk analyse av Stellar

I 2016 og 2017 var det annonsering av samarbeid som ble de store kurstriggerne for Stellar. Nyheter om Stellar kan også ventes å bli viktige for god utvikling i Stellar kursen fremover. Vi synes også Stellar er en lovende kryptovaluta og det er spesielt det at den allerede er i praktisk bruk som vi liker. Vi følger selvsagt med på kursutvikling Stellar og legger ofte ut tekniske analyser av Stellar.