Ripple kursutvikling

 

Med våre kryptovaluta kurser kan du følge med på Ripple kursutvikling i realtid. Det betyr at du kan se om Ripple stiger eller faller. Kursen på Ripple påvirkes av flere forhold. Ripple kursutvikling kan stige på økt etterspørsel fra investorer, og det er også ventet at flere banker vil begynne å bruke Ripple i 2018. Det kan også føre til gode kursutvikling for Ripple. Lengre nede i artikkelen kan du også lese hvor du kan få gratis app slik at du kan følge med på kursen på Ripple fra mobil. Da er det lettere å vite når du bør kjøpe Ripple.

Ripple kurs på mobil

eToro er en markedsplass som tilbyr investering i Ripple og fire andre typer kryptovaluta. Når du åpner en konto kan du laste ned en mobilapp som gir deg Ripple kurs i realtid. Det gir deg muligheten til å følge kursen på Ripple hvor som helst.

  • Gå til etoro.com
  • Åpne en gratis konto
  • Last ned mobil app for Ripple kurs

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Hva er Ripple

Ripple skiller seg ut fra tradisjonelle kryptovaluta ved at det er en sentralisert kryptovaluta. Bak XRP som kryptomynten kalles finner vi selskapet Ripple Labs som ble startet i 2012 av Arthus Britto, David Schwartz og Ryan Fugger. XRP er som nevnt kryptovalutaen. Formålet med denne er å kunne utføre transaksjoner på Ripple Net. XRP brukes både til å dekke transaksjonskostnader og som vekslingsenhet dersom man har transaksjoner på tvers av landegrenser med ulike valutaer hos avsender og mottaker. Ripple skiller seg også ut ved at den allerede er i praktisk bruk. Santander bruker Ripple og det er ventet at flere banker skal begynne å bruke Ripple i 2018. Det er noe som kan påvirke kursen på Ripple. Dersom flere banker bruker Ripple vil det være sannsynlig at Ripple stiger.

Nyheter og teknisk analyse av Ripple

Vi legger jevnlig ut nyheter om Ripple og disse nyhetene er ofte så viktige at de kan påvirke Ripple kursutvikling. Ofte ser vi at viktige nyheter fører til at Ripple stiger eller faller. Med våre nyheter kan du raskt få oversikt over hva det er som påvirker kursutviklingen til Ripple. Følger du også med på våre tekniske analyser av Ripple vil du også kunne være oppdatert på sannsynlig utvikling i Ripple kursen.