OmiseGO kursutvikling

OmiseGO er en åpen betalingsplattform og det er OMG som er kryptovalutaen. Det som er spesielt med OmiseGO er at den har fått god omtale av myndigheter og sentralbank, det har gjort sitt for kursutvikling OmiseGO. Ved lansering ble også ICO overtegnet noe som har vært med å løfte OmiseGO kursen. ICO var priset til $25 millioner, men ble overtegnet med hele $100 millioner, noe som sier en del om hvor populær denne nye kryptovalutaen er.

Hva er OmiseGO

OmiseGO er en thailandsk betalingsplattform med egen kryptovaluta som ble lansert i 2017. Selskapet Omise som står bak ble etablert i 2013. OmiseGO er en åpen plattform og er også desentralisert. Det bygger på Ethereum teknologi, men OmiseGO er stadig under utvikling. Siden ICO i 2017 har den nye kryptovalutaen allerede rukket å bli en av de største kryptovalutaene takket være en utrolig kursutvikling OmiseGO.

Nyheter og teknisk analyse av OmiseGO

Vi følger OmiseGO tett og legger ofte ut nyheter om OmiseGO som kan påvirke OMG kursen. I tillegg er OmiseGO en av kryptovalutaene vi lager tekniske analyser på. Her kan du lese tekniske analyser av OmiseGO.