NEO kursutvikling


Se når du bør kjøpe NEO med våre kryptovaluta kurser i realtid. NEO har den siste tiden kommet inn på listen over verdens 10 største kryptovalutaer og det kan være sannsynlig at NEO kursen skal stige videre. Det som driver NEO kursutvikling er blant annet økt etterspørsel fra Asia hvor NEO er kjent som Ethereum killer. Siste tiden har NEO også blitt mer populær i Europa, noe som fører til at NEO stiger videre.

NEO kurs på mobil

Når du registrerer deg på IQ Option kan du laste ned en krypto app for iOS eller Android slik at du kan følge med på NEO kursutvikling gratis. I tillegg kan du følge kursen på 12 andre typer kryptovaluta. Følg denne fremgangsmåten for å laste ned appen slik at du kan sjekke NEO kurs på mobil:

  • Gå til iqoption.com
  • Åpne en gratis konto
  • Last ned mobil app for NEO kurs

Generell risiko advarsel: De finansielle tjenester som tilbys av denne nettsiden har en høy grad av risiko og kan resultere i tap av alle dine eiendeler. Du bør aldri investere penger som du ikke har råd til å miste.

Hva er NEO

NEO ble lansert i 2014 som AntShares i Kina, men skiftet navn i 2015. Antallet er begrenset til 100 millioner NEO, disse delene kan heller ikke deles i mindre bitcoin som med bitcoin. Det som er den store fordelen med NEO er hastigheten. bitcoin kan håndtere 3 – 6 transaksjoner i sekundet, mens Ethereum kan håndtere 15. NEO klarer 15 000 transaksjoner pr sekund. Til sammenligning kan Ripple klare 1500 i sekundet. Med økt fokus på praktisk bruk av kryptovaluta kan NEO bli en av de store vinnerne i 2018 og gi store utslag i NEO kursen.

Nyheter og teknisk analyse av NEO

Skal man investere i NEO er det viktig å følge med på markedet. Med våre nyheter om NEO får du de viktigste oppdateringene som kan påvirke NEO kursutvikling. Tekniske analyser er også nyttige verktøy for å forstå hvordan markedet ser på en kryptovaluta. Vi legger jevnlig ut teknisk analyse av NEO.