Litecoin kursutvikling

 

Med realtid Litecoin kursutvikling kan du se når tiden er inne til å kjøpe Litecoin. Litecoin er en av verdens største kryptovalutaer, og som en forbedring av bitcoin skal Litecoin kunne ha gode muligheter for å stige. Litecoin kursutvikling følger bitcoin, men økt fokus på Litecoin utvikling i forhold til bitcoin, som blir kritisert for å være gammeldags, kan løfte kursen. Vi gir deg kryptovaluta kurser for alle de største kryptoene slik at du kan holde deg oppdatert på markedet.

Litecoin kurs på mobil

Med en mobilapp fra eToro kan du følge Litecoin kursen på mobilen. Appen gir deg også tilgang til realtids kurser for fire andre kryptovaluta, slik at du kan følge de viktigste kryptoene på markedet. For å laste ned mobilappen og følge Litecoin kursutvikling kan du følge denne fremgangsmåten:

  • Gå til etoro.com
  • Åpne en gratis konto
  • Last ned mobil app for Litecoin kurs

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Hva er Litecoin

Litecoin ble lansert i 2011 av Charles Lee fra Google og har mange likheter med bitcoin. Det er et begrenset opplag av Litecoin. Dette er på 84 millioner og hvert fjerde år blir antallet som legges ut på markedet halvert. Litecoin bygger på samme teknologi som bitcoin, men det er noen viktige forskjeller. Det er mindre blokk-genereringstid, modifisert GUI og en annen hashtag algoritme. Det utvikles også en light wallet for Litecoin og det kan tenkes at dette vil gi økt etterspørsel etter Litecoin, og det kan føre til at Litecoin stiger.

Nyheter og teknisk analyse av Litecoin

Litecoin er en av kryptovalutaene vi følger tett og vi legger ofte ut teknisk analyse av Litecoin. I tillegg finner du nyheter om Litecoin. Disse er det verdt å følge med på, for ofte kan disse påvirke Litecoin kurs utvikling.