IOTA ble lansert i 2015 av blant annen norske David Sønstebø, sammen med Sergey Ivancheglo, Dominik Schiener og Dr. Serguei Popov. IOTA prosjektet har samarbeid med selskaper som Volkswagen, noe som kan gi økt sjanse for praktisk bruk i fremtiden. Det har vært lite fokus på IOTA, og det har lenge vært noe som kun virkelig entusiaster har drevet med. Med økt popularitet på Bitcoin har dette blitt endret på. Det betyr at den kan være stor oppside i IOTA. Med realtid kursutvikling IOTA kan du følge med på kursutviklingen og se når det kan være best å selge eller kjøpe IOTA.

Kursutvikling IOTA

Hvordan kjøpe IOTA

IQ Option er en markedsplass som tilbyr et stort utvalg av kryptovaluta. Nettsiden og kundesupporten på IQ Option er også tilgjengelig på norsk, noe som sørger for stor brukervennlighet. På IQ Options kan du kjøpe IOTA coins. Følg denne fremgangsmåten for å kjøpe IOTA:

  • Gå til iqoption.com
  • Åpne en konto
  • Gjør innskudd og trade IOTA

ADVARSEL! Din kapital er i fare


Generell risiko advarsel: De finansielle tjenester som tilbys av denne nettsiden har en høy grad av risiko og kan resultere i tap av alle dine eiendeler. Du bør aldri investere penger som du ikke har råd til å miste.