Ethereum Classic er forløperen til Ethereum som ble skilt ut i en fork i 2015. Ethereum Classic er utrolig populær blant sine tilhengere og det er stor uenighet om Ethereum faktisk er bedre enn Ethereum Classic. Bak Ethereum finner vi blant annet Charles Hoskinson og Jeremy Wood som nå jobber med den nye kryptovalutaen Ada, som en token for blockchainen Cardano.

Kursutvikling Ethereum Classic

 

Hvordan kjøpe Ethereum Classic

Nettmegleren eToro tilby sine kunder å kjøpe Ethereum Classic sammen med andre typer krypto som Bitcoin, Litecoin, Dash, Ripple og mange andre. eToro skal også snart utvide sin portefølje av krypto, slik at man får tilgang til å kjøpe flere typer kryptovaluta på et og samme nettsted. Å ha alle de viktigste og største kryptovalutaene tilgjengelig på en nettside har sine fordeler dersom man skal bytte ut deler av sin portefølje. eToros nettside er også tilgjengelig på norsk noe som sikrer høy brukervennlighet. Andre fordeler er at du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å kjøpe Ethereum Classic trenger du bare følge trinnene nedenfor:

  • 1: Besøk etoro.com
  • 2: Åpne en gratis konto
  • 3: Gjør innskudd med bankkort, bankoverføring, m. fl.
  • 4: Kjøp Ethereum Classic

eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.

Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 

62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.

Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.

Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.

Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.