Ethereum Classic er forløperen til Ethereum som ble skilt ut i en fork i 2015. Ethereum Classic er utrolig populær blant sine tilhengere og det er stor uenighet om Ethereum faktisk er bedre enn Ethereum Classic. Bak Ethereum finner vi blant annet Charles Hoskinson og Jeremy Wood som nå jobber med den nye kryptovalutaen Ada, som en token for blockchainen Cardano.

Kursutvikling Ethereum Classic

 

Hvordan kjøpe Ethereum Classic

Nettmegleren eToro tilby sine kunder å kjøpe Ethereum Classic sammen med andre typer krypto som Bitcoin, Litecoin, Dash, Ripple og mange andre. eToro skal også snart utvide sin portefølje av krypto, slik at man får tilgang til å kjøpe flere typer kryptovaluta på et og samme nettsted. Å ha alle de viktigste og største kryptovalutaene tilgjengelig på en nettside har sine fordeler dersom man skal bytte ut deler av sin portefølje. eToros nettside er også tilgjengelig på norsk noe som sikrer høy brukervennlighet. Andre fordeler er at du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å kjøpe Ethereum Classic trenger du bare følge trinnene nedenfor:

  • 1: Besøk etoro.com
  • 2: Åpne en gratis konto
  • 3: Gjør innskudd med bankkort, bankoverføring, m. fl.
  • 4: Kjøp Ethereum Classic

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.