Følg med på kursutvikling Dash. Dash ble lansert under navnet XCoin i 2014, og byttet navn en måned senere til Darkcoin. I 2015 kom den siste navneendringen til Dash som vi kjenner kryptovalutaen som i dag. Dash bygger på en fork fra Litecoin og har raskt blitt en av de mest omtalte kryptovalutaene blant kryptoinvestorer spesielt i utlandet. Blant norske kryptoinvestorer er det fortsatt lite fokus på Dash. Det kan skyldes at det har vært vanskelig å finne kryptobørser hvor man kan kjøpe Dash.

Kursutvikling Dash

 

Hvordan kjøpe Dash

Du kan kjøpe Dash på eToro. Dette er desidert den mest praktiske måten, samtidig som du også kan kjøpe mange andre typer krypto som Bitcoin, Litecoin, Ethereum og Ripple. Som registrert bruker på eToro får du gratis tilgang til analyseverktøy og gratis realtidskurser for kryptovaluta. Her er fremgangsmåten for å kjøpe Dash:

  • 1: Besøk etoro.com
  • 2: Åpne en kostnadsfri konto
  • 3: Gjør innskudd med bankkort, bankoverføring, m. fl.
  • 4: Kjøp Dash

eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.

Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 

62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.

Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.

Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.

Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.