Bitcoin kursutvikling

 

Bitcoin kurs på mobil

Dersom du ønsker å ha rask tilgang til bitcoin kursutvikling kan vi anbefale eToro mobil app for iOS og Android. Dette er en kryptoapp hvor du finner realtidskursen for bitcoin. Med denne kan du følge med på bitcoin kursen hvor som helst. For å få bitcoin kurs på mobilen trenger du bare følge disse stegene:

  • Gå til www.etoro.com
  • Åpne en gratis konto
  • Last ned mobil app for Bitcoin kurs

eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Bitcoin kurs i norske kroner

 

Her finner du bitcoin kursen oppgitt med verdi i norske kroner slik at du ikke trenger å regne ut hva en bitcoin er verdt i kroner.

Hva er Bitcoin

Bitcoin er både blockchain og en kryptovaluta. Blockchain er selve teknologien som brukes til å sende kryptovalutaen bitcoin. Bitcoin ble startet i 2009 av en person eller gruppe som går under navnet Satoshi Nakamoto. Ideen bak Bitcoin er desentralisert kontroll over penger, samtidig som det skal være mulig med anonyme transaksjoner.

Nyheter og teknisk analyse av Bitcoin

Vi følger tett med på verdens største kryptovalutaer og legger jevnlig ut bitcoin nyheter som kan påvirke bitcoin kurs utvikling. Besøker du denne siden får du oversikt over det som skjer i markedet og da holder du deg oppdatert på hendelser som kan gi utslag i bitcoin kurs utvikling. Vi følger også bitcoin kursutvikling tett og legger jevnlig ut teknisk analyse av bitcoin.