Bitcoin kursutvikling

 

Bitcoin kurs på mobil

Dersom du ønsker å ha rask tilgang til bitcoin kursutvikling kan vi anbefale eToro mobil app for iOS og Android. Dette er en kryptoapp hvor du finner realtidskursen for bitcoin. Med denne kan du følge med på bitcoin kursen hvor som helst. For å få bitcoin kurs på mobilen trenger du bare følge disse stegene:

  • Gå til www.etoro.com
  • Åpne en gratis konto
  • Last ned mobil app for Bitcoin kurs

eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.

Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 

62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.

Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.

Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.

Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

Bitcoin kurs i norske kroner

 

Her finner du bitcoin kursen oppgitt med verdi i norske kroner slik at du ikke trenger å regne ut hva en bitcoin er verdt i kroner.

Hva er Bitcoin

Bitcoin er både blockchain og en kryptovaluta. Blockchain er selve teknologien som brukes til å sende kryptovalutaen bitcoin. Bitcoin ble startet i 2009 av en person eller gruppe som går under navnet Satoshi Nakamoto. Ideen bak Bitcoin er desentralisert kontroll over penger, samtidig som det skal være mulig med anonyme transaksjoner.

Nyheter og teknisk analyse av Bitcoin

Vi følger tett med på verdens største kryptovalutaer og legger jevnlig ut bitcoin nyheter som kan påvirke bitcoin kurs utvikling. Besøker du denne siden får du oversikt over det som skjer i markedet og da holder du deg oppdatert på hendelser som kan gi utslag i bitcoin kurs utvikling. Vi følger også bitcoin kursutvikling tett og legger jevnlig ut teknisk analyse av bitcoin.