Sammen med Bitcoin Gold er Bitcoin Cash også en undervariant av Bitcoin. Bitcoin Cash ble skilt ut i en fork og det var lenge usikkerhet om den ville overleve. For investorer som kom tidlig inn i kryptovalutaen er det ingen tvil om at det har skjedd. Bitcoin Cash har gitt de første investorene en god avkastning. Det som er spennende med nye kryptoer fra Bitcoin er at de som regel løser et problem den vanlige Bitcoin har. Det gjør at Bitcoinvarianter ofte er en bedre kryptovaluta enn den opprinnelige Bitcoin.

Kursutvikling Bitcoin Cash

 

Hvordan kjøpe Bitcoin Cash

eToro tilbyr rask og trygg handel i Bitcoin Cash. eToro er en markedsplass som tilbyr kjøp og salg av et stort utvalg kryptovaluta. Her kan du nemlig kjøpe Bitcion Cash, Ethereum, Ripple, Litecoin og mange andre typer krypto. Når du åpner en konto på eToro får du tilgang til verktøy for teknisk analyse og gratis realtidskurser slik at du kan holde deg oppdatert på kursutviklingen. Her er fremgangsmåten du må følge for å kjøpe Bitcoin Cash:

  • 1: Besøk eToro.com
  • 2: Åpne en kostnadsfri Bitcoin Cash wallet
  • 3: Gjør innskudd med bankkort, bankoverføring, m. fl.
  • 4: Kjøp Bitcoin Cash

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.