Sammen med Bitcoin Gold er Bitcoin Cash også en undervariant av Bitcoin. Bitcoin Cash ble skilt ut i en fork og det var lenge usikkerhet om den ville overleve. For investorer som kom tidlig inn i kryptovalutaen er det ingen tvil om at det har skjedd. Bitcoin Cash har gitt de første investorene en god avkastning. Det som er spennende med nye kryptoer fra Bitcoin er at de som regel løser et problem den vanlige Bitcoin har. Det gjør at Bitcoinvarianter ofte er en bedre kryptovaluta enn den opprinnelige Bitcoin.

Kursutvikling Bitcoin Cash

 

Hvordan kjøpe Bitcoin Cash

eToro tilbyr rask og trygg handel i Bitcoin Cash. eToro er en markedsplass som tilbyr kjøp og salg av et stort utvalg kryptovaluta. Her kan du nemlig kjøpe Bitcion Cash, Ethereum, Ripple, Litecoin og mange andre typer krypto. Når du åpner en konto på eToro får du tilgang til verktøy for teknisk analyse og gratis realtidskurser slik at du kan holde deg oppdatert på kursutviklingen. Her er fremgangsmåten du må følge for å kjøpe Bitcoin Cash:

  • 1: Besøk eToro.com
  • 2: Åpne en kostnadsfri Bitcoin Cash wallet
  • 3: Gjør innskudd med bankkort, bankoverføring, m. fl.
  • 4: Kjøp Bitcoin Cash

eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.

Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 

62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.

Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.

Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.

Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.