Gratis Realtidskurser

Her har vi samlet gratis realtidskurser for de største og viktigste kryptovaluta. Med alt samlet på en nettside har du full oversikt på hvordan kursutviklingen til de forskjellige kryptovalutaene går. Det gjør at du får full oversikt over når du bør kjøpe kryptovaluta og når du bør selge kryptovaluta. Bare følg linkene under den kryptovalutaen du ønsker å se realtidskurser gratis for. Nederst kan du også se hvordan du kan få realtidskurser gratis.

Kursutvikling Bitcoin

Følg med på kursutvikling i Bitcoin med våre realtidskurser. Bitcoin er den desidert største kryptovalutaen og sammen med økt fokus fra media har kursutviklingen i Bitcoin eksplodert den siste tiden.

Kursutvikling Bitcoin Cash

Bitcoin Cash er en undervariant av Bitcoin som ble skilt ut i en fork. Etter lite fokus har Bitcoin Cash begynt å nyte økt oppmerksomhet. Noe som gir utslag i kursutvikling i Bitcoin Cash.

Kursutvikling Bitcoin Gold

Som Bitcoin Cash, er også Bitcoin Gold en undervariant av Bitcoin som ble skilt ut i en fork. Fortsatt er det lite fokus på Bitcoin Gold. Men, det kan gi gode muligheter til å kjøpe før kursutvikling i Bitcoin Gold begynner å følge Bitcoin til topps.

Kursutvikling Dash

Det er mindre fokus på Dash, men Dash er absolutt en kryptovaluta det er verdt å følge med på. Det gjør du med vår kursutvikling i Dash.

Kursutvikling Ethereum

Ethereum blir mer og mer populær blant norske investorer. Det fører til fin utvikling i prisen. Oversikten over kursutvikling i Ethereum finner du på vår nettside.

Kursutvikling Litecoin

Vi gir deg også realtidskurser for Litecoin. Flere og flere investorer har fått opp øynene for Litecoin og det kan gi stort løft i kursutvikling i Litecoin fremover.

Kursutvikling Monero

Monero er en kryptovaluta som har fokus på å gi sine brukere diskresjon. Det har gitt Monero stor etterspørsl og løft i kursutvikling i Monero.

Kursutvikling NEO

NEO ble lansert i 2014 og er et motstykke til mange kryptovaluta. Her er fokus å være en brobygger mellom det tradisjonelle pengesystemet og kryptovaluta. Følg med på kursutvikling i NEO.

Kursutvikling Ripple

Ripple er allerede i bruk hos flere store banker og andre selskaper. Kursen har holdt seg rolig, men det ser ut til å forandres på. Følg med på kursutvikling i Ripple med realtidskurser på kryptovaluta.

Kursutvikling Zcash

Zcash ble lansert i 2016 og er en ny kryptovaluta. Det tar ofte tid å etablere seg i markedet, men det gir gode muligheter til å kjøpe Zcash billig. Du har oversikten med kursutvikling i Zcash.