Her får du vite mer om oss. Vi er en samling med folk som har svært ulik bakgrunn, med erfaring fra aksjemegling til nettcasinodrift. Fellesnevneren er så enkelt som Bitcoins og til sammen har vi mange års erfaring fra investering i Bitcoin, aksjer, valuta og råvarer.

Om oss

Vi har startet et selskap i 2017 som heter Bitcoins Norge og med det vil vi gjøre det enklere å finne gode investeringsmuligheter på nettet. Det gjør vi ved å gi tilgang til teknisk analyse av Bitcoin, valuta, råvarer og relevante indekser. I tillegg har vi erfaring fra de ulike markedene som vi vil dele med deg.

Ansvar

Kjøpebitcoin.com kan ikke holdes ansvarlig for brukeres tap som følge av opplysninger fra dette nettstedet. Det tilstrebes nøyaktig informasjon til en hver tid, men feilaktig informasjon kan forekomme på nettstedet. CFD-handel og handel som omfatter å kjøpe kryptovaluta involverer høy risiko, og brukere må ikke investere mer penger enn de har råd til å tape. Din kapital er under risiko når du driver med CFD-handel.

Kontakt oss

Dersom du har råd eller innspill til hva vi kan gjøre bedre på KjøpeBitcoins.com er det bare å ta kontakt. Det er ikke mye vi setter mer pris på enn å få konstruktive tilbakemeldinger.

Du finner et kontaktskjema på vår selskapsside Grumpy Boo Affiliation. Det er også mye informasjon om våre andre sider og samarbeidspartnere.