• Tilgjengelig kryptovaluta: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ripple, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash, Stellar, NEO

Åpne en gratis tradingkonto

  • Gå til etoro.com
  • Åpne en gratis tradingkonto

eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.

Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 

62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.

Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.

Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.

Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

eToro

eToro åpnet i 2006 under navnet RetailFX og er regulert av CySEC og FCA. Først i 2013 åpnet eToro for trading av CFD på aksjer, mens det året etter åpnet for kjøp av Bitcoin. eToro er den eneste nettmegleren som tilbyr trading av ekte kryptovaluta og ikke bare CFD på kryptovaluta.

Kryptovaluta

På eToro har du mulighet til å kjøpe både Bitcoin og Bitcoin Cash. I tillegg kan du kjøpe Ripple, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin og Dash. Det betyr at eToro har det største utvalget av kryptovaluta av de regulerte nettmeglerne.

Andre tradingmuligheter

På eToros markedplass kan du trade CFD for aksjer, ETF, indekser, råvarer og valuta. Det gir deg et stort utvalg av tradingmuligheter. Blant aksjene som er tilgjengelig for CFD trading finner du aksjer fra New York, Frankfurt, London, Paris, Madrid, Milano og Zurich børsene. Av indekser kan du velge mellom de største børsene i verden.

Gratis investeringstips

eToro har et unikt konsept og omtales ofte som tradernes Facebook. Du kan nemlig legge ut dine egne investeringer slik at andre tradere kan følge dine råd. Dersom noen begynner å følge dine råd vil du motta en del av spreaden traderne legger igjen hos eToro. Vil du helger følge andre tradere kan du gjøre det. Du betaler ingenting for å følge andre. Før du velger hvem du vil følge fra kan du undersøke hva slags avkastning de har klart å gi, hva de ulike traderne investerer i, samt hva slags risikoprofil de har.

Gratis teknisk analyseprogram

Når du registrerer en tradingkonto på eToro får du gratis realtidskurser og tilgang til et gratis teknisk analyseprogram. Det gjør at du kan lage dine egne tekniske analyser som du kan følge når du trader på nett.