• Tilgjengelig kryptovaluta: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ripple, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash, Stellar, NEO

Åpne en gratis tradingkonto

  • Gå til etoro.com
  • Åpne en gratis tradingkonto

eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

eToro

eToro åpnet i 2006 under navnet RetailFX og er regulert av CySEC og FCA. Først i 2013 åpnet eToro for trading av CFD på aksjer, mens det året etter åpnet for kjøp av Bitcoin. eToro er den eneste nettmegleren som tilbyr trading av ekte kryptovaluta og ikke bare CFD på kryptovaluta.

Kryptovaluta

På eToro har du mulighet til å kjøpe både Bitcoin og Bitcoin Cash. I tillegg kan du kjøpe Ripple, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin og Dash. Det betyr at eToro har det største utvalget av kryptovaluta av de regulerte nettmeglerne.

Andre tradingmuligheter

På eToros markedplass kan du trade CFD for aksjer, ETF, indekser, råvarer og valuta. Det gir deg et stort utvalg av tradingmuligheter. Blant aksjene som er tilgjengelig for CFD trading finner du aksjer fra New York, Frankfurt, London, Paris, Madrid, Milano og Zurich børsene. Av indekser kan du velge mellom de største børsene i verden.

Gratis investeringstips

eToro har et unikt konsept og omtales ofte som tradernes Facebook. Du kan nemlig legge ut dine egne investeringer slik at andre tradere kan følge dine råd. Dersom noen begynner å følge dine råd vil du motta en del av spreaden traderne legger igjen hos eToro. Vil du helger følge andre tradere kan du gjøre det. Du betaler ingenting for å følge andre. Før du velger hvem du vil følge fra kan du undersøke hva slags avkastning de har klart å gi, hva de ulike traderne investerer i, samt hva slags risikoprofil de har.

Gratis teknisk analyseprogram

Når du registrerer en tradingkonto på eToro får du gratis realtidskurser og tilgang til et gratis teknisk analyseprogram. Det gjør at du kan lage dine egne tekniske analyser som du kan følge når du trader på nett.