Hvordan kjøpe Bitcoin, hvordan kjøpe aksjer, trade på nett eller hvordan investere i Bitcoin? Dersom du har stilt deg selv noen av disse spørsmålene er du på riktig spor! Vi har testet noen av de beste nettmeglerne slik at du enkelt kan velge nettmegleren som passer best for deg.

Nettmeglere

Nettmeglere er finansforetak som har spesialisert seg på å tilby investeringstjenester på nett. Konkurransen mellom nettmeglerne er knallhard og det har resultert i utrolige gode løsninger for oss som kunder. De beste nettmeglerne tilbyr handel i mange tusen forskjellige aksjer, indekser, råvarer og ikke minst kruptovaluta som Bitcoin, Litecoin og Ethereum eller Ripple. Det er ikke bare handel i aksjer og kryptovaluta som tilbys, du får også tilgang til for eksempel viktige nyheter som kan påvirke kursutvikling i Bitcoin.

CFD

CFDer eller Contracts for Difference er et finansinstrument med mulighet til belåning og passer derfor ikke for alle investorer. Det passer først og fremst til mer erfarne investorer som forstår risiko og har en investeringsstrategi. En CFD er en kontrakt på prisen til det underliggende instrumentet, det være seg en aksje, indeks eller Bitcoins. Når du kjøper en CFD på Bitcoin vil du ikke eie Bitcoin, men du har en kontrakt som gir deg rett til å få avkastningen det underliggende instrumentet gir. Fordelen med CFD er at det gir deg tilgang til investering i et utrolig antall instrumenter og vi skal ikke glemme at investeringskostnaden er mye lavere enn om du kjøper aksjer hos en vanlig megler eller Bitcoin på en Bitcoinbørs.

Aksjehandel på mobil

Det er ikke bare aksjehandel på nett som tilbys fra nettmeglerne, det tilbys også utrolig gode løsninger for trading på nett og handel på mobil. I dagens verden forgår det aller meste på smarttelefoner, også handel i Bitcoin, råvarer, aksjer eller indekser. Flere nettmeglere tilbyr apper for å investere i Bitcoin og det gir deg en veldig god mulighet til å følge markedet når ting skjer og alltid være oppdatert. Med en app for handel i Bitcoin er du kun noen få tastetrykk unna din første investering i Bitcoin.

Investere i Bitcoin

Er du interesert i å handle Bitcoin? Er CFD et instrument som kan gi deg gode muligheter for å få avkastningen som blir generert av Bitcoin? Svaret er som regel ja til disse spørsmålene. Det eneste som gjenstår da er å velge hvilken nettmegler du skal bruke og da kan forhåpentligvis våre tester av nettmeglere være til hjelp for deg.