14. april blir første dag med omsetning i Coinbase aksjen etter at den børsnoteres på Nasdaq i USA. Det er forventet at mange ønsker å kjøpe seg inn på Coinbase børsnotering.

Coinbase børsnotering

Som nevnt skal Coinbase børsnotering gjennom føres 14. april, og det betyr at alle som kan handle aksjer på den amerikanske børsen nå kan investere i Coinbase. Tickeren til aksjen blir COIN, og det er allerede analytikere som har dekning på aksjen. Det foreløpig høyeste kursmålet for Coinbase er på $440.

Kjøp Coinbase aksje

Siden aksjen blir notert på den amerikanske børsen er det viktig å gjøre et godt valg når du vil kjøpe Coinbase aksjer. Grunnen til dette er at norske nettmeglere ofte tar en høy kurtasje, og skal du kjøpe aksjer for en mindre sum kan det derfor bli veldig dyrt. Spesielt dersom din nettmegler har minstekurtasje.

Vi som driver denne siden pleier å handle aksjer og kryptovaluta på eToro fordi dette er en nettmegler som tilbyr aksjehandel uten kurtasje. Det betyr at den eneste kostnaden er spread. Spread er som kjent forskjellen mellom kjøper- og selgerkurs, og med dette som eneste kostnad kan du spare penger som du heller kan investere i Coinbase aksjer.

eToro er en seriøs nettmegler som er godkjent av Finanstilsynet i Norge, og alle innskudd er forsikret opptil 1 million euro. Det betyr at dette er en like trygg og sikker løsning som norske nettmeglere. I tillegg er den rimelig og brukervennlig.

Åpne konto på eToro

Å åpne en konto på eToro slik at du kan investere i Coinbase tar omtrent tre minutter. Da har vi også regnet med tiden du trenger for å gjøre innskudd og fylle ut ordreskjemaet.

Aller først går du til eToros nettside. Det kan du gjøre ved å følge denne linken:

Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Når du er på nettsiden trykker du på Bli med nå, slik at du får frem skjemaet hvor du kan fylle inn din kontoinformasjon.

På neste steg fyller du inn din personlige informasjon, svarer på noen spørsmål om din erfaring med investeringer, og verifiserer kontoen din.

Nå kan du gjøre innskudd, og siden minste innskudd er på $200 kan de aller fleste komme i gang med investering i Coinbase aksjer.

Bruk søkefeltet til å søke etter tickeren COIN. Trykk på søkeresultatet hvor du kommer til en side hvor du har en knapp hvor det står skrevet Handle. Trykk på denne.

Fyll inn skjemaet med hvor mange aksjer i Coinbase du vil kjøpe, eller summen du vil investere i Coinbase. Trykk på Åpne handel. Du er nå Coinbase investor!