Med TradingView krypto har du et ekstremt godt analyseprogram og realtidskurser på pc og mobil.

TradingView analyseprogram

TradingView er et analyseprogram som flere norske tradere har fått øynene opp for. Det er et avansert program som passer best for tradere som har litt erfaring, men med tanke på alle verktøyene som kan hjelpe deg til å bli en bedre trader kan det være smart å bruke litt tid på å sette seg inn i hvordan TradingView krypto analyseverktøy fungerer. For å gjøre deg kjent med det mest grunnleggende kan du lese videre i vår anmeldelse før du åpner konto og prøver Pro versjonen gratis i 30 dager.

 • Gratisversjon
 • Realtidskurser
 • Teknisk analyse med varsling

Realtidskurser

Skal du trade kryptovaluta, aksjer, eller hva som helst er det viktig å ha oppdaterte kurser som viser hva kryptovalutaen omsettes for akkurat nå. Med TradingView krypto får du oppdaterte kurser fra Bitfinex. Det betyr at du hele tiden kan holde deg oppdatert på Bitcoin kurs utvikling eller kursbevegelsene i andre typer krypto som Ripple, Dash, Stellar, Tron, Ethereum eller noen av de mange andre typene krypto du kan følge.

 • Gratis realtidskurser fra Bitfinex
 • Gratis realtidskurser på krypto CFDer

Teknisk analyse på TradingView krypto

TradingView krypto analyseprogram er et komplisert program som har så godt som alle tekniske verktøy du kan bruke til analyse. Det gjør at analyseprogrammet kan virke komplisert når du åpner det for første gang. Det tar litt tid å sette seg inn i hvordan det fungerer, men det bør gå greit i løpet av et par timer.

Analyseprogrammet gir deg stor frihet når det kommer til å tegne inn støtte og motstand i tekniske formasjoner eller trender. Du har mange forhåndsdefinerte stråler, linjer og kanaler å velge mellom. Det samme gjelder når det kommer til tekniske indikatorer som RSI og MACD. Listen er veldig lang.

Verktøy for trading

Når det kommer til ulike hjelpemidler er TradingView krypto helt suveren. Først og fremst har du alarmer du kan legge til når kursen kommer til et visst nivå eller når kursen bryter gjennom støtte eller motstand i en formasjon eller teknisk trend. Deretter har du en screener som automatisk kan lete frem kryptovaluta som har gitt best avkastning eller har den sterkeste trenden.

Et annet viktig verktøy er testing av strategi. Du kan lage en strategi med for eksempel glidende gjennomsnitt, og ved å teste denne mot historisk kursutvikling kan du spisse strategien din for å maksimere potensiell avkastning på tradingen din.

Kjøpe kryptovaluta

Det som er viktig å huske på er at TradingView krypto ikke er en markedsplass, kun et analyseprogram. Det betyr at du ikke kan kjøpe kryptovaluta, men du kan kjøpe kryptovaluta på for eksempel eToro. Du kan lese mer om eToro erfaringer i anmeldelsen.

Registrering på TradingView krypto

Registreringen på TradingView går veldig enkelt og greit. Med Facebook eller Google kan du faktisk logge inn med en gang og kontoen åpnes automatisk. Siden TradingView ikke er en markedsplass er det heller ikke noe styr med kontoverifisering før du kan begynne å lage tekniske analyser og få oppdaterte realtidskurser på kryptovaluta.

Etter kontoen din er åpnet kan du velge om du vil prøve Pro versjonen gratis i 30 dager. Dette anbefaler vi. Med Pro får du nemlig mulighet til å bruke langt flere verktøy på dine analyser, og i tillegg slipper du unne reklame. Etter prøveperioden kan du enten velge å fortsette med Pro eller gå ned til Basic som er gratis. For å åpne konto følger du denne fremgangsmåten:

 1. Gå til www.tradingview.com og trykk på Join For Free
 2. Registrer med Google eller Facebook, eller fyll inn brukernavn, mail og passord
 3. Velg program – vi anbefaler å prøve Pro gratis i 30 dager

Pris på TradingView krypto analyseprogram

Når du åpner konto på TradingView anbefaler vi at du prøver Pro versjonen. Denne kan du nemlig teste gratis i 30 dager, og du slipper unna reklame. I tillegg kan du blant annet bruke flere tekniske indikatorer på dine analyser med Pro. Ser du at du ikke har bruk for Pro etter testperioden kan du velge Basic som gir deg tilgang til det aller viktigste gratis. Vi anbefaler likevel Pro. $14,95 pr måned er en liten pris med tanke på alle verktøyene du får tilgang til.

 • Basic: Gratis
 • Pro: $14,95 pr mnd
 • Pro+: $29,95 pr mnd
 • Premium: $59,95 pr mnd