Forum med fokus på aksjer

For tiden er det lite fokus på kryptovaluta, selv om det snakkes om at bitcoin har blitt en erstatning for gull i urolige tider. Nå som børsene faller på grunn av frykt for Corona viruset er det noe vi kan se om er hold i.

Forum for kryptovaluta har vi en del av, spesielt på Facebook. Når det gjelder forum for aksjer er det stort sett utenlandske nettsider som gjelder. Vi har riktignok noen grupper på Facebook som jevnt over holder grei kvalitet. I tillegg til Hegnar-forumet.

Aksjesnakk forum

Navnet på det nye aksjeforumet er Aksjesnakk, og det er selvsagt aksjer som står i fokus. Men, det blir også mye fokus på råvarer, valuta, indekser, teknisk analyse og testet av tradingplatformer.

Vi har lang erfaring med bruk av eToro og deres aksjeforum, men siden dette stort sett er på engelsk vet vi at mange unngår å bruke det. Derfor er vi spente på å se hvordan et norsk aksjeforum vil fungere i praksis.

Teknisk analyse

Vi har allerede besøkt den nye nettsiden, og vi må si at det er veldig mye nyttig informasjon om teknisk analyse. Teknisk analyse er som kjent en analysemetode som også fungerer godt på kryptovaluta, og vi tror derfor at det er flere enn bare aksjetradere som kan ha nytte av Aksjesnakk.

Informasjonen er enkelt skrevet, og det er mange illustrerende bilder, slik at selv nye tradere kan lære det som er verdt å vite om teknisk analyse.

Trading og strategi

Videre er det mye fokus på trading. Aksjesnakk ser ut til å være en nettside som spesielt er interessant for tradere med kort investeringshorisont. Her tror vi også at forumet kan komme godt med. Det er mange tradere som har stor kunnskap, og det er ingen tvil om at det kan komme mye bra informasjon og tips på siden.

For tradere er det viktig å holde seg til strategien sin. Når det er sagt er det også viktig å tilpasse strategien til markedet. Ved å følge med på det erfarne tradere har å si kan man lære mye nytt som kan komme godt med i din trading.

Test at tradingplatformer

Aksjesnakk har også testet av tradingplatformer. Som nevnt er fokuset aksjer, men vi har inntrykk av at tradingplatformene som testet tilbyr mer enn bare aksjer. Det gjør at det kan være mye å hente på å lese testene. Selv for oss som driver mest med kryptovaluta.