2019 har vært et greit år for de som kjøpte krypto. Pilene peker opp. Er det på tide å kjøpe mer?

Pedal to the metal

Mens 2018 var heller triste greier ser ting langt lysere ut nå, ihvertfall for noen. Vi har tidligere snakket om at vi kan være inne i en periode hvor mange kryptovaluta faller bort, og vi kan bli sittende igjen med de som har en faktisk verdi.

teknisk analyse bitcoin

Bitcoin

Bitcoin er den kryptovalutaen som ser mest spennende ut i tiden fremover. Bitcoin kurs utvikling har nemlig gjort det veldig godt hittil i år. Samtidig har vi også et veldig godt teknisk signal hvor det glidende gjennomsnittet på 50 dager har brutt opp gjennom det glidende gjennomsnittet på 200 dager. Innen teknisk analyse er dette et veldig sterkt kjøpssignal. Dette viser nemlig et langsiktig trendskifte. Det kan bety at den fallende trenden har blitt brutt og at kursen skal stige i tiden fremover. Det viktigste motstandsnivået er rundt 6000 USD, og et brudd på dette nivået kan gi mange FOMO.

teknisk analyse ripple xrp

Ripple XRP

Ripple XRP ble av mange sett på som den eneste kryptovalutaen med en praktisk verdi. 2019 har ikke vært et veldig godt år for XRP investorer. Her har vi heller ikke fått noe signal om å kjøpe Ripple ved at det korte gjennomsnittet har brutt gjennom det lange. Det betyr at den fallende trenden for XRP fortsatt er inntakt.

Kjøpe krypto på eToro

Føler du tiden er inne til å sette pedal to the metal kan du gjøre det på eToro. Her har du nemlig enkel tilgang til alle de største og viktigste kryptovalutaene. Du trenger heller ikke å gjøre et stort innskudd for å trade krypto på eToro. Minste innskudd er 2000 kr, og med lave kostnader er eToro en veldig god løsning. Du kan besøke eToro her:

  • Gå til www.etoro.com og åpne konto gratis
  • Trade krypto med 2000 kr eller mer

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.