John McAfee er kjent for sine sterke meninger og har spådd bitcoin i 500 000 i 2020. Nå hevder han å vite hvem Satoshi Nakamoto er.

John McAfee

John McAfee er kjent for å ha startet McAfee i 1987. Dette er et IT-selskap som driver hovedsaklig med antivirusprogram. McAfee tjente veldig mye penger da han solgte dette selskapet. John er godt kjent for å være over snittet glad i våpen, god drikke og tidvis narkotika.

Han sier selv at det ikke var særlig vanskelig å finne frem til hvem Satoshi Nakamoto er. Etter eget utsagn har han lang erfaring i å finne frem til de aller beste innenfor sine områder.

Sier han skal avsløre Satoshi Nakamoto

Tirsdag så John McAfee til Bloomberg at han skulle avsløre hvem Satoshi Nakamoto er innen en uke. Dette dementerte han i ettertid, da det visstnok skulle kunne skape problemer for John som for tiden oppholder seg på Bahamas. Der er han i praksis fanget siden IRS ønsker å få fatt i han.

Senere i uken la han ut en tweet med bilde fra advokaten, og forklarte at han kom til å vente med avsløringen. John påstår fortsatt at han vet hvem Satoshi er. Det store spørsmålet vi stiller oss er om dette kan påvirke bitcoin kurs utvikling. Og i så fall hvilken retning.

Vil det påvirke bitcoin?

Det spekuleres i at Satoshi sitter på rundt 1 million bitcoin på forskjellige kontoer. Dersom dette stemmer kan en avsløring åpne for skattekrav og påfølgende salg for å dekke inn disse. Men, dette er og blir spekulasjoner. Det som er sikkert er at bitcoin har hatt en god prisutvikling hittil i år.