Kinesisk nyttår var for 1,1 år siden. Vi har fortsatt ikke sett noe bull run. Run to the hills?

Krypto som betalingsmiddel

Kryptovaluta skulle/skal gjøre alt mye raske. Ennå har vi ikke sett at det har skjedd. Det har blant annet ført til at Bitcoin kurs utvikling har falt i gulvet. Ripple har lenge vært i samtaler, og faktisk i samarbeid med banker, men vi mangler de virkelig store bekreftelsene på at dette er fremtiden.

Det er heller ikke betryggende at 1,6 milliarder kroner investert i krypto forsvinner fordi en CEO i et selskap som oppbevarte dem døde. Snakker om at krypto er desentralisert og mer sikkert….

Run to the hills?

Gull er kjent som en sikker havn i urolige tider. Det er ingen tvil om at det lenge har vært urolige tider i kryptoland. Kanskje skal det bli mer uro også? Da kan det bli mange som spør seg om hvordan kjøpe gull i Norge. Det er heller ikke gitt at gull er det riktige. Dersom rentene holdes lave kan aksjer være en god investering.

Finnes det gode kryptovaluta?

Dersom det bare fantes en enkelt og godt svar på det. Vi mener Ripple XRP fortsatt kan være en god investering. Vi tror derimot ikke at bitcoin kommer tilbake til gamle høyder. Det er lenge siden bitcoin ble etablert, og teknologien begynner å bli rimelig gammel. Det åpner opp for nye kryptovaluta som kan ta over.