Plus500 har nettopp lansert en ny indeks over selskaper som driver med medisinsk marihuana. Les hvordan du kan trade Cannabis indeks.

Marihuana til medisinsk bruk

Marihuana har lenge vært en urt som har blitt brukt som legemiddel, men det er først i løpet av de siste årene verden virkelig har fått opp øynene for de mange fordelene dette kan gi til ulike typer pasientgrupper.

I dag brukes medisinsk marihuana som smertelindrende middel, appetittøkende middel og kvalme-dempende middel hos pasienter med MS, AIDS og kreft.

Dette er et ganske nytt marked, noe som gjør at selskapene som driver med dette raskt kan ta store deler av markedet, noe som igjen kan gi gode gevinster til investorer.

Cannabis indeks

Det er Plus500 som har lansert en ny Cannabis indeks. Denne indeksen består av flere av de største og beste selskapene som er børsnotert og driver med medisinsk marihuana.

Av selskaper kan vi nevne Vivo Cannabis, Insys Therapautics, Canopy Growth, Namaste Technologies, Tilray, Aurora Cannabis, Organigram Holdings og Canntrust Holdings.

Slik kan du trade Cannabis indeks

Som nevnt er det Plus500 som har lansert denne indeksen, og derfor går det kun an å trade Cannabis indeksen hos dem. For å se hvordan du gjør det, og lese mer om indeksen, samt sjekke kursutviklingen kan du følge denne linken:

CFD på indekser

Den store fordelen ved å trade indekser, er at du får en veldig god risikospredning over flere selskaper som driver innenfor samme marked. En annen fordel er at dette kan gi lavere kostnader.