Det er blandet utvikling på kryptomarkdet i dag. Noe stiger og noe faller. Ripple XRP har en god dag og skiller seg ut.

Ripple XRP

Det er Ripple XRP som står frem som den store vinneren i dag. I løpet av de siste 24 timene har Ripple XRP nemlig steget over 15 %. Til sammenligning har Bitcoin en oppgang på knappe 0,5 %, mens Ethereum kan vise til en foreløpig oppgang på 0,15 %.

Markedsverdien på Ripples XRP er nå $20 888 214 674, mot Ethereums $21 697 549 379. Fortsetter den sterke trenden for XRP vil det bety at Ripple kan bli den nest største kryptovalutaen i verden. Det er ennå et stykke opptil til Bitcoin som med en markedsverdi på $111 709 621 322 er verdens største kryptovaluta. For at Ripple skal bli størst må det en femdobling til. Det er faktisk ikke så usannsynlig som det kan høres ut.

ripple xrp kursutvikling ripple verdens største kryptovaluta

Praktisk bruk

Vi har tidligere nevnt at praktisk bruk av kryptovaluta kommer til å bli viktig i tiden fremover. Tiden for raske penger i kryptomarkedet er nok garantert forbi, og det som kan bli gjeldende fremover er at kryptovalutaene må kunne fremvise at de har en nytteverdi utover å være et spekulasjonsobjekt.

Dette er en av fordelene til Ripple, og det er mange som har valgt å kjøpe Ripple nettopp på grunn av dette. Ripple har allerede en fot innenfor det etablerte finansmiljøet med samarbeidspartnere som UBS, Santander og UniCredit.

Nytt og modent marked?

Dersom dette blir trenden fremover er det ingen tvil om at kryptomarkedet fremstår som langt mer modent enn det tidligere har vært. Dette kan igjen føre til at kryptovaluta blir en investeringsklasse på linje med aksjer og andre valutaer. Det er ingen tvil om at dette kan føre til økt etterspørsel etter kryptovaluta og økte priser.