Bitcoin er en ny kryptovaluta som svinger en del opp og ned. Ifjor kom den veldig høyt opp og da den falt falt den ganske kraftig. Dette er mest fordi valutaen er ny men også generelt som kryptovaluta.

Det anslås at 70.000 nordmenn har allerede kjøpt seg inn i bitcoin og mange flere vil etterhvert som det blir mer populært kjøpe. Det kan alltids være lurt å vente til Bitcoin faller litt i verdi for så å kjøpe da den nok vil ha en stabil høy kurs slik at man kan fort tjene på neste opptur av valutaen. Du kan besøke denne siden som har oversikt over steder på internett som tilbyr brukere å kjøpe bitcoins.

Her kan du lese om hva bitcoins egentlig er, generell informasjon.

Det kan lønne seg å følge med i aviser for å se hvor den potensielle fremtidstrenden blir, om den går opp, ned eller holder seg stabilt. Det kom frem noen uker siden at mange av de kjente innenfor aksjeverden har bestemt seg for å investere stort i bitcoin, noe som høres lovende ut. Det høyeste bitcoin har vært opp i var litt under 20K og er nå i rundt 7K. Man hører ofte om svindelsaker rundt bitcoin, noe som selvfølgelig påvirker bitcoins negativt.

Om du er nybegynner med kryptovaluta kan du lese mer om dette ved å søke deg rundt hos Google. Det aller viktigste er ihvertfall at du er med på denne revolusjonen da potensialet til at verdien øker kraftig er veldig stor. Det finnes også andre kryptovalutaer man kan kjøpe seg inn i, som f.eks:

1) Litecoin (LTC) 

2) Ethereum (ETH) 

3) Zcash (ZEC)

4) Dash (DASH) 

Av disse ovenfor er Ethereum mest kjent og Litecoin. Ikke alle online firmaer tilbyr andre kryptovalutaer, noen gir deg bare muligheten til å kjøpe bitcoins mens andre tilbyr andre valutaer også. Dette kan du enkelt søke deg frem til på internett. Å investere i bare en kryptovaluta anbefales ikke da det er greit å ha litt sikkerhet rundt en, det som er sikkert er at en eller noen få til vil øke kraftig, vi tror dette blir bitcoins men kan så skje at det blir f.eks Litecoin eller Ethereum, om så er det greit å ha satt inn litt penger hos de også for en tryggere fortjeneste.

Vi ønsker deg lykke til om du velger å investere i dette og husk, ha is i magen!

Kilder: https://www.express.co.uk/finance/city/980240/bitcoin-price-news-why-is-bitcoin-falling-BTC-price-today, https://no.wikipedia.org/wiki/Kryptovaluta