Det har lenge vært snakk om at eToro skulle lansere en egen wallet for krypto. Nå forteller ryktet at betatestingen er i gang.

Cold Storage

Cold storage er et begrep som kanskje ikke så mange kjenner til, men dette er å oppbevare kryptovaluta offline. Mange nettmeglere har bare tilbudt CFD handel i kryptovaluta. Cold storage har derfor ikke vært et emne. eToro har derimot tilbudt handel i ekte kryptovaluta over lengre tid. Og nettopp her er det cold storage som gjelder. 

Med cold storage er det du som eier kryptovalutaen. Men, og det er viktig, du har ikke mulighet til å ta med deg for eksempel bitcoin fra eToro for å bruke dem andre steder. Det har med andre ord kun vært for investeringens del du kunne handle på eToro. Nå har vi derimot fått bekreftet at eToro betatester en krypto-wallet.

Krypto-wallet

Dersom betatesten av eToro krypto-wallet går bra, vil det nok ikke bli lenge til at den blir rullet ut i stor skala til alle som kjøper kryptovaluta på eToro Norway. En krypto-wallet er en digital lommebok hvor du kan oppbevare nøkler som kan brukes til å både sende og motta kryptovaluta. Dette er med andre ord en viktig nyhet som kan bidra til at bruk av kryptovaluta blir mer vanlig. Det er noe vi tror er viktig dersom kursene skal stige videre.

etoro krypto-wallet krypto wallet på etoro norway

eToro

eToro har blitt en stor markedsplass hvor du kan kjøpe og selge kryptovaluta,  aksjer og CFD på indekser, råvarer og valuta. Det som har gjort denne markedsplassen så populær er at den er veldig brukervennlig, i tillegg er den tilgjengelig på norsk. Med tilgang til mange tradingmuligheter er det mange som har valgt å kjøpe Ripple og andre typer kryptovaluta her.

En annen spennende ting med eToro er at du har tilgang til et kryptoforum. Her kan du diskutere kryptovaluta, legge ut analyser eller se andres tekniske analyser av kryptovaluta.