Ripple viser en sterk utvikling i dag. Generelt stiger markedet, men det er enkelte som skiller seg ut.

Bryter Ripple ut?

Vi nevnte muligheten for et comeback for kryptovaluta i vår forrige post Hva skjer med Ripple. At det skulle komme så raskt så vi ikke for oss, men, det vi ser er ting vi vurderte som sannsynlig. Vi så nemlig for oss at det er kryptovaluta som har en reel bruksverdi som kan komme til å gjøre et comeback, og det på bekostning av de som ikke har noen nytte utover trading.

Til månen?

Vi skal ikke legge skjul på at Ripple er en av våre favoritter. Grunnen til det er så enkel som at dette er en kryptovaluta som har en nytteverdi. Det er en kryptovaluta som er i bruk, og sjansen for at denne bruken skal utvides øker for hver dag som går.

Slik kjøper du Ripple XRP

Det er klart at det er veldig risikabelt å kjøpe en kryptovaluta på en dag hvor den stiger så mye. Det er fort at man kjøper på topp. Samtidig viser Ripple nå stor styrke, så det er mulig at dette er første steg på et nytt bull run, slik som vi så i fjor høst og tidlig vinter. Her kan du lese mer om hvordan du kan kjøpe Ripple i Norge.