Det kan se ut som om kryptokursene begynner å flate ut. Men, hva er riktig strategi fremover?

Hodl?

Det er ingen tvil om at dersom du kjøpte Ripple i desember 2017 eller begynnelsen av 2018 har hodl ikke vært en god strategi. Det har ført til et kraftig papirtap. Mye av det skyldes at tradere har sittet nervøse foran skjermen med realtidskurser og kastet seg på hver eneste antydning til grønne tall. Nå derimot, hvor det kan se ut som om kryptokursene har nådd bunnen, og det kan bety at det er riktig å holde på posisjonene.

To the moon?

Vi har sett samme bevegelser i krypto som vi ser nå tidligere. Ofte har all time high blitt fulgt av kraftige fall. Tidligere har vi kommet tilbake til eldre all time highs, og satt nye rekorder.

Vi tror det kommer til å bli annerledes denne gangen. Vi tror nemlig ikke alle kommer til å være med på en kommende opptur. Det ser nemlig ut til at vi har kommet dit hvor det er så mange forskjellige kryptoer at det virkelig er på tide å skille klinten fra hveten.

Det betyr at dersom vi har rett, vil de fleste kryptoer som ikke har en praktisk bruksverdi ende opp på historiens skraphaug. Det kan gi en økt pengestrøm internt i kryptomarkedet hvor penger blir flyttet fra unødvendige kryptovalutaer, til kryptovalutaer som har bevist at de har en praktisk bruksverdi. Og det er de færreste, noe som kan bety at det er store pengesummer som potensielt skal flyttes på.

Kjøpe mer?

Vi tror ennå det er for tidlig å kjøpe Ripple. Men, dersom kursene flater ut ser det ut til at det kan være en veldig god kjøpsmulighet vi har. Ripple er en av kryptovalutaene som har praktisk bruksverdi, og det kan gjøre at Ripple vil stå igjen som en av vinnerne. Fasiten har vi selvsagt ikke, så hva som skjer med Ripple gjennstår å se. Uansett er det ikke tvil om at vi går en spennende høst i møte.

Selge?

Det begynner å bli litt sent å selge dersom du kjøpte Ripple i desember 2017. Det er liksom ikke så mye igjen av verdier da. Likevel, dersom vi ser at salgstrykket fortsetter vil det å kunne selge seg ut og følge med fra sidelinjen være det riktige.