Det er rødt som er den fremtredende fargen på kryptobørsene i dag. Av de 100 største kryptovalutaene er det kun 1 som er i grønt terreng.

Rødt, rødt og mer rødt

De to største kryptovalutaene, Bitcoin og Ethereum er nesten ned 10 % de siste 24 timene, mens Ripple som er tredje størst er ned over 15 %. Det har ikke kommet noen spesielle nyheter som kan forklare det kraftige fallet, men nå som sommerferien nærmer seg slutten kan det være at investorer kommer tilbake til markedet og ser mot nye investeringsmuligheter.

Bitcoin kursutvikling

bitcoin kursutvikling
Verdens største og viktigste kryptovaluta har hatt en tungt år, og det er ikke bedre i dag hvor kursen har falt nesten 10 % i løpet av de siste 24 timene. Bitcoin kursutvikling holder seg fortsatt på oversiden av 6000 USD som er et viktig støttenivå.

Ethereum kursutvikling

ethereum kursutvikling
Ethereum som korrelerer sterkt med Bitcoin gjør det heller ikke godt i dag. Siste 24 timer har påført Ethereum kursen et fall på nær 10 %. Kursen for ETH beveger seg og nær et viktig støttenivå rundt 350 – 360 USD.

Ripple kursutvikling

ripple kursutvikling
Langt dårligere står det til med Ripple XRP. Her viser fasiten et fall på over 15 % så langt. Når det gjelder støttenivåer ser ting mye skumlere ut for XRP. Her er det nemlig ingen viktige støttenivåer før 0,25 USD. Med en kurs på 0,33 USD betyr det at XRP kan stå foran et stort fall fremover.

Skal det snu?

Det er fortsatt en fallende trend for kryptovalutaene. 2018 har vært et tøft år, samtidig er det viktig å huske på at krypto har vært dødsdømte på grunn av fall tidligere. Med en all time high friskt i minne er det ikke utenkelig at dette skal skje igjen. I 2017 var det først på høsten at ting begynte å skje, at det skal kunne skje igjen er langt fra en umulighet.