Ripple kursen beveger seg rundt et veldig viktig støttenivå. Dette kan være punktet som viser veien videre for Ripple XRP.

Viktig støttenivå

Ripple XRP kursutvikling beveger seg på et nivå hvor det har teknisk støtte som strekker seg tilbake til desember i fjor. Hva som skjer med dette nivået kan vise om det vil briste eller bære for Ripple XRP. Et brudd ned gjennom dette nivået vil åpne for ytterligere fall, mens en reaksjon opp kan ventes dersom støtten holder. På lengre sikt er det igjen motstand rundt 1 USD, mens det er lite støtte under dette nivået før vi når 0.25 USD. I følge den tekniske analysen av Ripple kan det bety at vi kan se en tilnærmet dobling av kursen, eller omtrent en halvering dersom kursen bryter ned gjennom den tekniske støtten.

Gode nyheter, men…

Det kommer fortsatt gode nyheter i kryptomarkedet. Men, det mangler den store pengestrømmen vi fikk i desember i fjor, for å få et skikkelig løft i kursene. Ripple annonserte nylig Xpring, som er et initiativ hvor Ripple vil investere, rådgi eller støtte selskaper som tar i bruk Ripple teknologi. Det som skjer i dette fremover kan bli den neste store kursdriveren. For her er det nemlig Ripple XRP krypto og Ripple XRP ledger som står i fokus.

Andre tradingmuligheter

Det er fortsatt mange andre gode tradingmuligheter i markedene. Selv om markedet for krypto ser veldig spennende ut nå. Vi har sjekket litt rundt angående aksjehandel, og vi har funnet billigste aksjehandel på nett. Aksjehandel gir alltid gode tradingmuligheter, og skulle det vise seg at tiden ikke er inne for å kjøpe Ripple i Norge, kan aksjer være et godt alternativ. I tillegg, dersom du har lært deg teknisk analyse ved å trade kryptovaluta, er dette kunnskap du kan ta med deg til aksjemarkedet.