Det har skjedd en del viktige endringer på eToro Norge. Les mer om de store nyhetene her.

eToro Norge

eToro har lenge vært kjent som en av de største markedsplassene for CFD, men det var raskt inne med kryptovaluta. Nå har det kommet nyheter om ny kryptovaluta, og en del viktige muligheter for aksjetradere. Dette er noe som viser hvorfor mange med god grunn regner eToro Norge som en av de beste markedsplassene for trading på nett.

Ny kryptovaluta

Det er kryptovalutaen EOS som har blitt lagt til på eToro Norge. Selv om dette er en kryptovaluta som har vært i omløp en god stund, vil det for mange norske kryptotradere være en ny kryptovaluta. Det vil selvsagt også føre til økt etterspørsel, noe som kan være med å dra prisene oppover. Uansett blir dette spennende å følge med på fremover.

Aksjetrading

Som nevnt har eToro lenge vært store på CFD for aksjer, råvarer, valuta og indekser. Nå har de tatt ett nytt steg i riktig retning og tilbyr handel i aksjer på nett. For norske investorer betyr det at du får tilgang til et stort utvalg aksjer, samtidig som du kan trade aksjer med lave kostnader. Vil du lære mer om aksjetrading kan vi anbefale nettsiden Aksjeskolen. Her finner du nyttig informasjon om trading av aksjer online.

Åpne konto på eToro Norge

eToro er nå en fullverdig markedsplass med aksjer, kryptovaluta og CFD trading Norge. Når du åpner konto på eToro Norge får du også gratis tilgang til realtidskurser, program for teknisk analyse og et nyttig handelsforum hhvor du kan dskutere trading på nett. Du åpner din konto på eToro Norge ved å følge denne fremgangsmåten:


eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.

Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 

62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.

Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.

Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.

Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.