XRP, og krypto generelt, har en god dag. Er det fyr på raketten, eller bare et hopp før det faller videre?

Fyr på raketten?

Det foregår heftige diskusjoner på kryptoforum for tiden. FUDerne mener markedet skal videre ned, og at dette kun er en dead cat bounce. HODLerne på sin side er i eufori over stigende kurser etter påskeferien. Og, det er vel nettopp påskeferien som kan ha gjort at prisene stiger i dag. Det har vært lite aktivitet i markedet, og det kan gjøre at det har blitt opparbeidet et stor gruppe med kjøpere som vil inn i markedet nå.

Kjøpe Ripple?

Om dette bare er et blaff, eller om XRP faktisk har fått fyr på raketten er ennå litt tidlig å si. Men, kursene har falt lenge, og det er langt opp til all time high. Dersom XRP faktisk skal tilbake dit, vil det kunne bety at man får en veldig god avkastning dersom du kjøper Ripples XRP nå. Vi har laget en egen sak som forklarer hvordan du kjøper Ripple i Norge.

Teknisk analyse av Ripple

Vi holder på å børste av oss snøen etter påskeferien, og går straks i gang med tekniske analyser av alle de viktigste kryptovalutaene. Så snart disse er klare vil du kunne finne de på nettsiden vår. Med disse tekniske analysene av kryptovaluta holder du enkelt oversikten over det som har skjedd i markedet, og det som kan skje fremover.