Cambridge Global Payments skal bruke XRP til å utføre internasjonale transaksjoner. Foreløpig er det bare en liten fisk, men dette viser at XRP er på riktig vei.

Cambridge skal bruke XRP

Cambridge er et datterselskap av FLEETCOR Technologies og en ledende leverandør av betalingstjenester. Når har Ripple sluppet nyheten om at Cambridge skal bruke XRP for internasjonale transaksjoner i et pilotprogram. Det er ingen tvil om at dette er et viktig steg for Ripple og XRP for å vise verden hvilke muligheter som ligger i Ripples blokkjede. Cambridge har i dag rundt 13 000 kunder på verdensbasis og det sendes årlig rundt 20 milliarder dollar i Cambridges systemer. Nyheten er lagt ut på Ripples hjemmesider hvor du kan lese artikkelen i sin helhet.

Gjennombrudd i 2018?

Ripple har tidligere fortalt at det som har skjedd tidligere bare er grunnlaget for det som skal skje i 2018. Med et selskap som nå skal ta i bruk xRapid og XRP i praksis har vi fått en bekreftelse på at vi er et steg nærmere praktisk bruk av XRP, noe som kan være en viktig kurstrigger for XRP i tiden fremover.

Kjøpe XRP i Norge

XRP har lenge fulgt de andre kryptovalutaene og det er ingen tegn på at dette skal endres med det første. Men, samtidig ser vi at det kommer gode nyheter om Ripple og XRP. Det er nyheter som dette som kan være det som skal til for å løsrive XRP fra de andre kryptovalutaene. Det gjør at det kan være et godt tidspunkt å kjøpe XRP nå, for å posisjonere seg for en eventuell oppgang. Her kan du lese mer om hvordan du handler XRP i Norge.