eToro har igjen utvidet sine handelsmuligheter i kryptovaluta. NEO er en ny kryptovaluta på eToro Norge.

Ny kryptovaluta på eToro

eToro gav tidligere beskjed om at de skulle lansere flere nye kryptovaluta i januar. Det har blitt litt forsinkelser. Den første nye kryptovalutaen var Stellar XLM, og nå er det kommet en ny kryptovaluta til, nemlig NEO. Fra før har du kunnet kjøpe bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin og Ripple XRP. Med Stellar XLM og nå NEO begynner utvalget å bli bra.

Slik kjøper du NEO på eToro Norge

Fremgangsmåten for å kjøpe NEOeToro Norge er enkel. Du trenger bare følge stegene nedfor og du er i gang. Når du åpner konto på eToro får du tilgang til gratis realtidskurser, program for teknisk aksjeanalyse og ikke minst et kryptoforum hvor du kan diskutere krypto og følge med på nyheter:

  • Gå til etoro.com
  • Åpne en gratis konto
  • Gjør innskudd og kjøp NEO

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.