eToro meldte for en stund siden at de skulle legge til flere kryptovaluta. Nå kan du kjøpe Stellar XLM på eToro.

Stellar XLM

Siden lanseringen av Stellar XLM i 2015 har bruken av XLM blitt utbredt, og det er først og fremst det som er kryptovalutaens store fortrinn. Det er spesielt i utviklingsland hvor det ikke er banker bruken er utbredt. Her betaler man med XLM ved å bruke mobiltelefon. Det er ventet at bruken av Lumens som den også blir kalt fortsatt vil vokse. Dette er gode triggere for Stellar kursutvikling.

eToro Norge

eToro Norge er en av de beste nettmeglerne når det gjelder kryptovaluta. Fra før har du kunnet kjøpe Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin og Ripple XRP. Nå er altså Stellar XLM lagt til og det er mange som mener at dette kan bli en av de store utfordrerne til Bitcoin, Ethereum og Ripple.

Slik kjøper du Stellar XLM på eToro

Dersom du ikke allerede har en konto på eToro Norge kan du åpne en gratis konto ved å følge trinnene nedenfor. Så snart du har åpnet kontoen din får du tilgang til gratis program for teknisk analyse med realtidskurser:

  • Gå til etoro.com
  • Åpne en gratis konto
  • Gjør innskudd og kjøp Stellar XLM

eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.

Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 

62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.

Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.

Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.

Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.