eToro meldte for en stund siden at de skulle legge til flere kryptovaluta. Nå kan du kjøpe Stellar XLM på eToro.

Stellar XLM

Siden lanseringen av Stellar XLM i 2015 har bruken av XLM blitt utbredt, og det er først og fremst det som er kryptovalutaens store fortrinn. Det er spesielt i utviklingsland hvor det ikke er banker bruken er utbredt. Her betaler man med XLM ved å bruke mobiltelefon. Det er ventet at bruken av Lumens som den også blir kalt fortsatt vil vokse. Dette er gode triggere for Stellar kursutvikling.

eToro Norge

eToro Norge er en av de beste nettmeglerne når det gjelder kryptovaluta. Fra før har du kunnet kjøpe Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin og Ripple XRP. Nå er altså Stellar XLM lagt til og det er mange som mener at dette kan bli en av de store utfordrerne til Bitcoin, Ethereum og Ripple.

Slik kjøper du Stellar XLM på eToro

Dersom du ikke allerede har en konto på eToro Norge kan du åpne en gratis konto ved å følge trinnene nedenfor. Så snart du har åpnet kontoen din får du tilgang til gratis program for teknisk analyse med realtidskurser:

  • Gå til etoro.com
  • Åpne en gratis konto
  • Gjør innskudd og kjøp Stellar XLM

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.