Ripple skiller seg ut og stiger rundt 20%, mens BTC er i rødt og ETC stiger noen få prosent før vi tar helg. Det er å vise styrke, skal Ripple to the moon?

To the moon?

Ripple skiller seg ut fra mange andre typer kryptovaluta ved at det er flere og flere etablerte finansinstitusjoner som har tatt i bruk, eller skal ta i bruk RippleNet og XRP kryptovaluta. I tillegg har de fått langt større innpass hos myndighetene enn for eksempel bitcoin. Om Ripple stiger to the moon nå, og får like stor market cap som for eksempel Ethereum eller bitcoin, hva vil en XRP være verdt?

Verdens største kryptovaluta

Ethereum har en market cap på $82 102 081 876. Det vil gi oss en XRP kurs på $2.1046. Bitcoin er derimot verdt $141 590 492 220 i dag. Med en XRP market cap på den størrelsen vil hver XRP være verdt $3.6296. Nå omsettes BTC for rundt $8 400, det betyr at BTC må stige rundt 250% for å komme tilbake til nivåene rundt all time high. Kommer XRP seg i den posisjonen vil hver XRP være verdt rundt $9. Da begynner vi å snakke om XRP to the moon.