Samsung har levert resultater for 4. kvartall og de kommer med nyheter som skal kunne gi de bedre resultater fremover. Nå skal de surfe kryptobølgen.

Skal surfe kryptobølgen

Det ser virkelig ut som om 2018 blir året hvor krypto får sjansen til å overbevise. Santander har fortalt at de skal lansere internasjonale betalinger med Ripple teknologi og nå er det Samsung som står for tur. I forbindelse med offentliggjøring av resultatene for 4. kvartall fortalte Samsung også hva vi kan vente oss fremover. Faktisk har de allerede begynt, men det er først i tiden fremover at kryptobølgen vil gi et løft til Samsungs inntjening.

Chips for mining

Samsungs inntog i kryptoverden gjøres ved at de har begynt å produsere chips rettet mot kryptominere. Samsung kunne samtidig med dette bekrefte at de har tatt over tronen fra Intel som verdens største chip produsent. Det er ikke bare krypto som står i fokus for Samsung i tiden fremover. Det er også store forventninger til lanseringen av den nye mobiltelefonen Samsung Galaxy S9 som lanseres 25. februar. Foreløpig holder Samsung kortene tett når det gjelder krypto, men vi venter at de skal komme med flere nyheter fremover. Det kan være med å løfte Samsung kursen fremover. Dersom du er interesert i å investere i Samsung kan vi anbefale eToro. Dette er en nettmegler som tilbyr handel i et stort utvalg av aksjer, indekser, kryptovaluta og valuta. Her kan du lese en omtale av eToro Norge.