SBI Virtual Currencies er verdens første markedsplass for digital valuta det vil styrke den allerede store etterspørselen etter XRP fra Japan.

SBI Holdings

SBI Holdings er et av de største finansselskapene i Japan. Nå kommer de også med en markedsplass for digital valuta. SBI Virtual Currencies er navnet og det er XRP som er blitt valgt ut som eksklusiv kryptovaluta for transaksjoner. Dette er med å støtter opp om at Ripple virkelig kan bli det store, også i 2018. Vi har tidligere fått oppdateringer om at Credit Agricole tester ut Ripple.

Hvorfor Ripple?

CEO i SBI Holdings har uttalt at Ripple har klare fordeler. Blant annet nevner Yoshitaka Kitao at det er billigere, raskere og ikke minst skalerbart. I dag faller Ripple, men vi ser at det har begynt å tikke inn gode nyheter, både om markedet generelt og spesifikt om enkelte kryptovalutaer som Ripple. Fortsatt beveger flere av kryptoene seg innenfor fallende trender, men det er også flere som befinner seg i viktige støtteområder, noe som kan bety at vi ikke er langt unna bunnen. Det kan bety at det kan oppstå gode muligheter til å kjøpe kryptovaluta i tiden fremover. Her kan du lese mer om hvordan du kjøper Ripple i Norge.