eToros kryptoforum er et oppkomme av både nyttig informasjon og god underholdning. Dersom du ikke har besøkt det enda, er det snart på tide.

Kryptoforum

eToro har et eget forum hvor investorer og tradere kan dele sine tanker om markedet, og mye annet. Kort fortalt det er et kryptoforum utenom det vanlige. Forumet er felles blant alle som er registrert, men det blir delt opp etter hvilke investeringsobjekter man tagger innlegg med. Det er klart at i et forum som i stor grad er i brukernes justis kan komme med mye bra. Både lærerikt, nyttig og ikke minst underholdende. Ofte kommer det linker til viktige nyheter her og man kan komme over gode tekniske analyser av kryptovaluta. Men, som i forum flest finnes det n00bs og troll.

Ripple kursmål

to the moon


Det kan virke som om alle som trader og investerer i Ripple bruker samme analyseverktøy, for alle kommer frem til det samme kursmålet. Hva det kursmålet er kommer du til å få jevnlige oppdateringer om i eToros kryptoforum. To the Moon! Akkurat det kan virke litt rart, siden Stellar ser ut til å sikte seg bedre inn på månen enn hva Ripple gjør. Stellar har nemlig en romrakett som logo, og de bruker Ripple teknologi.

Går markedet mot deg?

manipulering av markedet


Da er det fint å ha noen å skylde på. Gjør du en shorthandel og markedet stiger? Eller går long og markedet faller? Du har gjort alt riktig, det er hvalene som manipulerer markedet. Så hvordan skal man egentlig trade kryptomarkedet?

Slik!

slik trader du krypto


At vi ikke har skjønt det før! Kjøp på bunn og selg på topp. That’s how you do it.

Få tilgang til kryptoforumet

For å få tilgang til eToro kryptoforum må du være registrert, men det koster ingenting. Samtidig får du tilgang til realtidskurser for flere ulike kryptovaluta og program for teknisk analyse. Følg denne fremgangsmåten og du kan sikre deg god underholdning. (NB! Det dukker opp viktige nyheter og gode analyser også):


Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.