Stellar eller Lumens er en av verdens 10 største kryptovaluta. Mange mener at det kan være en utfordrer til både Bitcoin og Ripple. Les hvordan du kan kjøpe Stellar.

Hvordan kjøpe Stellar i Norge

Markedsplassen eToro tilbyr handel i 12 forskjellige kryptovaluta. I tillegg til de vanlige som Ethereum, Ripple og Bitcoin kan du også kjøpe Stellar. Sammen med et stort utvalg av kryptovaluta får du også tilgang til realtidskurser og et gratis program for teknisk analyse. eToro har både norsk nettside og norsk kundesupport, noe mange ser på som et stort pluss. Dersom du vil kjøpe Stellar kan du følge denne fremgangsmåten:

Time needed: 5 minutes.

  1. Gå til eToro

    Åpne en kryptowallet gratis.

  2. Gjør innskudd

    Du kan bruke VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, bankoverføring, etc.

  3. Kjøp Stellar kryptovaluta

    Kjøp Stellar eller noen av de 11 andre kryptovalutaene.

Du besøker eToro her: www.etoro.com


eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.

Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 

62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.

Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.

Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.

Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

Hva er Stellar?

Stellar ble opprinnelig lansert med Ripple teknologi. Men, ble skilt ut etter at Joyce Kim mente det var en del feil i Ripple som kunne bli unngått med et nytt system. Stellar ble grunnlagt tidlig i 2014 av Jed McCaleb og Joyce Kim. Programmet Stellar er et system for å veksle penger, selve kryptovalutaen heter egentlig XLM eller Lumens, men Stellar er et vanlig navn å bruke.

Stellar

Stellar har vært spesielt utbredt i utviklingsland. Her er det både non profit organisasjoner og vanlige forretninger som bruker Stellar systemet. I løpet av 2016 og 2017 har Stellar inngått flere samarbeid. Et av de største er kanskje med IBM.

Kursutvikling Stellar