Storbanken Goldman Sachs har sendt ut et notat til sine kunder om kryptovaluta. Det er spesielt Bitcoin og Ethereum som står i fokus.

Goldman Sachs om kryptovaluta

Goldman Sachs sier at Bitcoin gjerne kan doble og tredoble seg fra dagens nivåer, men advarer samtidig om at kryptovaluta er i bobleterreng. Videre mener Goldman Sachs at blockchain og kryptovaluta kan gi mange fordeler som raskere transaksjoner, lavere kostnader og større sikkerhet. Problemet i følge Goldman Sachs er at Bitcoin ikke har noen av disse kvalitetene. Men, de følger opp med at det står verre til andre steder. Det de sikter til er Ethereum, som de mener er en større boble.

Overraskelser

Weiss Rating som slipper sin første rapport om rating av kryptovaluta senere i dag har sagt at rapporten vil inneholde overraskelser for mange. Det er ennå usikkert hva disse overraskelsene kan være, men de har sagt at de vurderer kryptovaluta ut fra teknologi, bruk og handelsmønstre. Det blir spennende å se om Weiss Ratings kommer med samme vurderinger som Goldman Sachs. Det som er sikkert er at Weiss rapporten om krypto kan gi store utslag i kursene. Det gjør det verdt å følge med når rapporten slippes i dag kl 15.00.