Det er for det meste små bevegelser i markedet etter Weiss Rapport, men NEO som fikk B- er et av de store unntakene.

B- rating

NEO er langt fra den best kjente kryptoen blant norske investorer, men det kan være noe som forandres. Etter Weiss Rapporten ble sluppet er det klart at i følge Weiss er NEO blant en av de beste kryptoene. I skrivende stund ser det ut til at markedet i stor grad er enig, for NEO kursutvikling er opp over 20%.

Kjøpe NEO

Kryptovalutaen er som nevnt ikke bant de mest kjente kryptoene, og er derfor ikke blant de enkleste å få tak på. Men, det er mulig å kjøpe NEO på markedsplassen IQ Option. Dette er en markedsplass som har IOTA og 12 andre kryptovaluta tilgjengelig for handel. I tillegg er både nettsiden og kundesupporten tilgjengelig på norsk. Her kan du lese mer om hvordan kjøpe NEO.

Antiklimaks

USA er i gang med handel av kryptovaluta og som nevnt har det ikke vært de store utslagene i markedet etter at Weiss Ratings Crypto rapport ble sluppet. Det er nesten som forventet. Det har vært store forventninger til rapporten. Samtidig er det mange aktører som ikke har tilgang til rapporten i sin helhet. Kun en bokstavkarakter kan dermed bli litt lite til å bevege hele markedet. Fremover skal det likevel bli spennende å se om rapporten får mer påvirkningskraft i markedet. Uansett er en rating av krypto et steg i riktig retning.