Skatt på gevinster fra kryptovalutahandel som ikke har blitt rapportert fører til problemer i Sør Korea,
men det skal snart være over.

Skatt gir problemer for krypto i Sør Korea

Sør koreanske myndigheter har kontaktet flere kryptoinvestorer den siste tiden for manglende rapportering av gevinster fra handel med kryptovaluta. Dette har ført til at flere kryptobørser har stengt for nye kunder. Det er forventet at det vil være stengt for nyregistrering på sørkoreanske kryptobørser i noen uker fremover. Dette har vært med på å gi lavere etterspørsel av kryptovaluta og tynget kursene for Ripple, Bitcoin, Ethereum og Litecion siste tiden.

Kortsiktig problem

Når børsene igjen åpner for registrering av nye kunder forventer vi at dette vil gi økt etterspørsel etter kryptovaluta og kan være med på å gi kursene et løft fremover. 2018 så langt har vært tøft for kryptoinvestorer, men det ser ut til å kunne snu i tiden fremover. Ripple Labs skal rapportere kvartalstall for Q4 i løpet av kort tid og det kan være med å ta noe av usikkerheten ut av markedet. Det som blir verdt å følge med på fremover er nyheter fra Frankrike og Tyskland som har uttalt at de ser på muligheter for å regulere kryptomarkedet.

Hvilke kryptovalutaer bør en kjøpe?

Ripple er en av de heteste krptovalutaene for tiden. Det kan nok også forventes at det er denne som står i fokus fremover. Her kan du lese om hvordan du kjøper Ripple. Samtidig har det kommet store nyheter fra USA hvor ZCash og storbaken JPMorgan har begynt et samarbeid. ZCash har ikke fått mye oppmerksomhet i Norge eller Europa generelt, og det kan skape spennende muligheter for å kjøpe ZCash.