Ripple har lenge vært i søkelyset til mange investorer, men nå ser det ut til å ha snudd. Er det bare kortsiktig?

Hvorfor gjør Ripple det dårligst i dag?

Markedet har vært spesielt den siste tiden. Det er det flere grunner til. Først har det kommet dårlige nyheter fra Kina, i tillegg har Frankrike og Tyskland kommet med uttalelser om at krypto skal reguleres i Europa. På toppen er det nyttårsfeiring i deler av Asia som legger en demper på aktiviteten i markedet. Men, i dag gjør flere av de 10 største kryptovalutaene det godt. EOS er for eksempel opp over 24%. Her kan du lese mer om hvordan kjøpe EOS. Ripple derimot er ned over 7%.

Ripple Labs Q4

Ripple Labs er selskapet som står bak utviklingen av XRP som kryptovalutaen kalles skal neste uke legge frem resultater for 4. kvartal 2017. Her vil vi få en opdatering på hvordan dette kvartalet har gått, og forhåpentligvis vil det også komme nyheter om hva vi kan vente oss i tiden fremover. Vi tenker at dette er en stor hendelse som gjør mange investorer forsiktige i forkant av disse tallene og derfor holder seg på sidelinjen til nyhetene er ute. Vi vil selvsagt komme med oppdateringer om Ripple Labs kvartalstall for Q4. I mellomtiden kan du lese om hvordan du kan kjøpe Ripple i Norge.