Kina setter foten ned for kryptovaluta og det er en blodrød dag på kryptobørsene. Av de 100 største kryptovalutaene faller 97.

Kina setter foten ned for kryptovaluta

Det har i lengre tiden gått rykter om at Kina ønsket å stramme inn på handel i kryptovaluta, og nå er det bekreftet. Kina setter foten ned og har bekreftet at de vil gå så langt som å stenge for apper som er relatert til krypto, ha strengere overvåkning av pengestrømmer til utlandet og i siste instans stenge internett ved behov. Det har ført til kraftig nedsalg i stort sett det som finnes av krypto.

Kursfall

Det er klart at dette er en stor og viktig nyhet som påvirker kursene i stor grad. Bitcoin kursutvikling er i skrivende stund ned over 15%, mens Ripple kursutvikling faller nesten 30%. Kina har vært et stort og viktig marked for kryptovaluta. Når dette stoppes kan det føre til at det blir flere dager med fall i kursene fremover. Samtidig er dette bare et marked, så når sjokket får lagt seg kan det bli dannet en bunn hvor det kan være gunstige nivåer for kjøp. Men, det er store utslag i kursene, så tålmodighet kommer godt med.

Trade aksjer

Selv om krypto faller bredt, er det fortsatt mange andre muligheter i markedene. Det er mulig å trade aksjer, valuta, råvarer eller indekser. Her kan du lese mer om aksjetrading.