Vi som har fulgt kryptomarkedet vet av oppturene kommer like overraskende som nedturene. Det er nok fortsatt i tidligste laget å gå all inn, men det er kanskje på tide å forberede seg.

KuCoin kryptobørs

KuCoin er en realtivt ny kryptobørs som ble grunnlagt 15. mai 2017, men på tross av kort levetid har de klart å sette sammen en brukervennlig kryptobørs. 13. august gikk KuCoin 1 live, og etter det har de opparbeidet seg både mange brukere og ikke minst stort utvalg av kryptovaluta. Faktisk finner du rundt 100 ulike kryptovaluta. Det finnes flere spennende varianter av bitcoin, som bitcoin diamond og bitcoin god. I tillegg finner du krypto som for norske investorer fortsatt er realtivt ukjente som Power Ledger, Dragonchain og RaiBlocks. Det mangler heller ikke på kjente kryptovaluta som bitcoin, OmiseGO og Dash. Les også vår siste volumanalyse av bitcoin som kan tyde på at bunnen er nær.