OmiseGO er en ny kryptovaluta som hadde en kraftig overtegnet ICO i 2017. Med gode omtaler fra myndigheter kan OmiseGO være et godt kjøp. Her leser du hvordan du kan kjøpe OmiseGO i Norge.

Hvordan kjøpe OmiseGO i Norge

eToro er en markedsplass med godt utvalg av kryptovaluta og her kan du kjøpe OmiseGO. Fordelen med å kjøpe OmiseGO på eToro er at nettsiden og kundesupport er tilgjengelig på norsk. Selv om eToro er mest kjent for aksjetrading er det ekte kryptovaluta du kjøper her. Du får også tilgang til realtidskurser for krypto, mobil app og program for teknisk analyse. Følg denne fremgangsmåten for å kjøpe OmiseGO kryptovaluta:

Time needed: 5 minutes.

  1. Gå til eToro

    Åpne en kryptowallet gratis.

  2. Gjør innskudd

    Du kan bruke VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, bankoverføring, etc.

  3. Kjøp OmiseGO kryptovaluta

    Kjøp OmiseGO eller noen av de 11 andre kryptovalutaene.

Du besøker eToro her: www.etoro.com


Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Hva er OmiseGO?

OmiseGO er et betalingsnettverk som ble utviklet på Ethereum teknologi av selskapet Omise. OMG er kryptovalutaen som brukes i nettverket OmiseGO. Det som gjør OMG spesielt er at både den thailandske sentralbanken og myndighetene har kommet med gode uttaleser om prosjektet.

OmiseGO

OmiseGO bygger på en åpen og desentralisert plattform. Selskapet bak ble startet i 2013, men de var først i 2017 at det ble lansert. ICO var begrenset til 25 millioner USD, men ble overtegnet med 100 millioner USD, noe som understreker hvor populær OmiseGO kryptovaluta er.

KursutviklingOmiseGO