Yoni Assia er CEO for Etoro og han ble nylig stilt et spørsmål om når vi kan vente oss nye kryptovaluta på eToro.

Det lanseres snart nye kryptovaluta på eToro

nye kryptovaluta på etoro

Yoni Assia svarte ganske kort og godt «Soon», og «Hopefully by the end of the month». Vi har ikke fått noen bekreftelser på hvilke nye kryptovaluta dette blir. Men, det er ingen tvil om at eToro med dette blir en av de beste nettmeglerne som tilbyr kjøp av kryptovaluta. Fra før gir eToro deg tilgang til Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin og Ripple. Vi har tidligere spekulert om vi ikke får se Cardano på eToro. Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og vente. Vi legger selvsagt ut oppdateringer når vi får dem.

Gratis konto på eToro

eToro er en av få nettmeglere som tilbyr handel i ekte kryptovaluta, og har faktisk et langt bedre utvalg enn hva du for eksempel finner på kryptobørsen Coinbase. Og nå skal det bli bedre. Du kan åpne en konto gratis på eToro i dag, da får du tilgang til gratis realtidskurser, teknisk analyse program og gratis investeringstips. Det koster ingenting å åpne en konto, det eneste du trenger å gjøre er å følge disse trinnene:


Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.