Chris Larsen er toppsjef i Ripple Labs og er nå inne på topp 10 listen over verdens rikeste. Med en formue på over 480 milliarder kroner er han nå på 8. plass.

Kryptogrunder blant verdens rikeste

Det er ingen tvil om at XRP kursutvikling har en stor betydning for plasseringen til Chris Larsen på topplisten over verdens rikeste. Bare i løpet av den siste måneden har Ripple 15-ganget verdien. Med en samlet formue på 480 milliarder norske kroner befinner Larsen seg foran Ingvard Kamprad og Larry Ellison.

Omstridt

Ripple er en omstridt, men samtidig utrolig populær kryptovaluta. Med et sentralisert transaksjonssystem faller den ikke i smak hos den harde kjernen av kryptofantaster. Derimot faller den i god jord hos betalingsformidlere. Allerede bruker Santander systemet, og nylig fulgte også American Express etter. I løpet av 2018 har en mexikansk betalingsformidler også begynt å bruke Ripple. VISA har også tilsluttet seg Ripple, noe som gjør at det har et virkelig stort potensiale.

Kjøpe Ripple

Coinbase avkreftet nylig at de har planer om å lansere Ripple på sin kryptobørs. Det gjør det litt mer vanskelig å kjøpe Ripple, men vi bruker to forskjellige måter til å kjøpe Ripple på. Når vi skal gjøre langsiktige investeringer foretrekker vi å kjøpe ekte Ripple. eToro Norge lar deg kjøpe ekte Ripple. Vil du vite mer kan du lese vår artikkel om hvordan kjøpe Ripple.