I vår forrige tekniske analyse nevnte vi at Ethereum kunne gå opp mot 900 USD. Nå er den langt forbi,
og går over 1000 USD

Ethereum i ny all time high

De siste ukene har de forskjellige kryptovalutaene byttet på å være den store snakkisen. Ripple, Bitcoin, Bitcoin Cash, og nå Ethereum? Ofte har vi sett at kryptovalutaen som gjør det godt gjennom helgen også få et godt løft i den kommende uken. Med Ethereum kursutvikling som nå går rundt 1070 USD er det en mulighet for morgendagen. Det er ny all time high. Vi nevnte også at det ser ut til å bli mer fokus på Ethereum i vår nyeste tekniske analyse av Ethereum. Dersom det skjer, kan Ethereum fort bli neste ukes vinner i kryptomarkedet, selv om det er en ny all time high. Her kan du lese mer om hvordan kjøpe Ethereum.

Kjøpe krypto i helgene?

Kryptomarkedet er aldri stengt. Det er faktisk åpent for handel i helgene. Som nevnt har vi sett at de kryptovalutaene som gjør det godt i helgen ofte beholder momentumet i den påfølgende uken og kan stige enda mer. Dette er en mulighet vi følger tett med på, for å kunne utnytte bevegelsene i markedet. Er du usikker på hvordan kjøpe Ripple, eller en av de andre kryptoene kan du lese mer om dette i vår artikkel om hvordan kjøpe krypto.