Ada, Japans Ethereum og Ethereum dreperen. Kjært barn, mange navn. Det som er sikkert er at kryptovalutaen Cardano har gitt en utrolig avkastning siste tiden.

Utrolig avkastning

Yoni Assia, CEO i eToro har bekreftet at vi snart får nye kryptovaluta på eToro.
På de siste to månedene har Cardano gitt en avkastning på over 4500%. I begynnelsen av november var prisen på en Cardano 0,022 USD. I kveld har gått over 1 USD. Det er en utvikling som er rekordstor på så kort tid.

Cardano

Bak den nye kryptoen Cardano finner vi blant annet Charles Hoskinson som er et kjent navn for de som kjenner til Ethereum. Hoskinson var nemlig også en av grunnleggerne av Ethereum. Det at Cardano har en kjent kryptoentreprenør på laget, og har teknologi som overgår Ethereum, gjør dette til en virkelig spennende kryptovaluta. Med en markedsverdi på over 26 milliarder USD har den allerede rukket å bli den 5. største kryptoen på markedet. Hver dag blir det også solgt og kjøpt Cardano for over 500 millioner USD pr dag.

Kan vi snart kjøpe Cardano på eToro?

For de som allerede bruker eToro Norge til å kjøpe kryptovaluta er det et kjent spørsmål som ofte blir stilt blant kryptotraderne. Vi skal ikke legge skjul på at dette er en ny kryptovaluta som også vi er over snittet interessert i å kjøpe. Vi vet at tidligere har eToro hørt på sine bruke og lagt til nye tradinginstrumenter, og vi tror det kan skje igjen. I mellomtiden er vi glade over å kunne kjøpe Ripple, Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Ethereum Classic og Dash på et sted.